Birželio 19 d. Centrinei rinkimų komisijai patvirtinus išrinktų Senato narių sąrašą,  paaiškėjo, kad naujai išrinktoje aukščiausioje  Vilniaus universiteto savivaldos institucijoje mūsų fakulteto akademinei bendruomenei atstovaus Filosofijos ir kultūros studijų katedros profesorė dr. Virginija Jurėnienė ir Informatikos katedros docentas dr. Vytautas Evaldas Rudžionis. 

 

Sveikiname juos ir linkime sėkmingai dalyvauti ne tik kolegialiai svarstant Universiteto aktualijas, bet ir priimant svarbiausių Universitetui ir fakultetui problemų sprendimus!

Pirmasis naujos kadencijos Senato posėdis planuojamas jau šių metų liepos 1 d. 15 val. Senato posėdžių salėje.

Birželio 16–18 d. Vilniaus universitete pirmą kartą vyko pagal naują tvarką organizuoti Senato rinkimai  kamieniniuose akademiniuose padaliniuose. Jų metu buvo renkami padalinių atstovai Senate (iš viso 19 narių, tarp jų ir doc. V. E. Rudžionis) ir mokslo sričių atstovai pagal universiteto biomedicinos, fizinių ir technologijos mokslų sritims atstovaujančių asmenų (6 nariai) bei universiteto socialinių, humanitarinių mokslų ir menų sritims atstovaujančių asmenų (7 nariai, tarp jų ir prof. V. Jurėnienė) sąrašus.
Išrinkti 31 iš 32 renkamų Senato narių (be jų, Senato nariais taps Studentų atstovybės nustatyta tvarka išrinkti 8 studentų atstovai ir rektorius – iš viso 41 narys).  Birželio 25–27 d. Filologijos fakulteto atstovas Senate bus renkamas pakartotiniuose rinkimuose.

Išsamiau apie Senato rinkimų rezultatus:

http://naujienos.vu.lt/srautas/isrinktas-naujasis-vu-senatas-ir-paskelbta-pirmojo-posedzio-data/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku