rugsejo 1 2015Mieli fakulteto bendruomenės nariai,

sveikinu mus visus su naujaisiais akademiniais metais! Tegu jie bus sėkmingi kiekvienam iš mūsų ir visai VU KHF bendruomenei!

Pernai smagiai pažymėtas Vilniaus universiteto veiklos Kaune penkiasdešimtmetis mums visiems suteikė daugiau pasitikėjimo ir išdidumo už savąjį fakultetą, kurio ateities scenarijų kuriame mes patys.

Tik sąmoningos studijos, rimti moksliniai tyrimai ir uolios mūsų visų pastangos suteikia drąsos ir laisvės tapti tuo, kuo siekiame būti. Tikiu, kad esame pasirengę iššūkiams ir nusiteikę ne tik kasdieniniam darbui, bet ir prasmingai bičiulystei, kuri visada buvo VU KHF stiprybė.

Nebijokime ieškoti, klysti ir kelti sau naujas užduotis, neišsigąskime susidūrę su sunkumais. Tik kartu mes galime įveikti visas kliūtis ir rasti optimalius sprendimus, todėl kalbėkimės, dalinkimės ir pasitikėdami savimi bei vienas kitu auginkime mūsų fakultetą. Puoselėkime tvirtą akademinę bendrystę nuoširdžiu darbu, parama vienas kitam ir atvirumu, kad kiekvienam iš mūsų būtų gera būti čia – VU KHF!

2015 m. rugsėjo 1 d.

                                        Doc. dr. Kęstutis Driaunys

Vilniaus universiteto

 Kauno humanitarinio

 fakulteto dekanas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku