IMG 2722Tradicinėse Vilniaus universiteto iškilmėse „Finis anni academici“ (birželio 30 d.), kuriomis VU iškilmingai baigė 437-uosius mokslo ir studijų metus, buvo pagerbti labiausiai nusipelnę universiteto bendruomenės nariai, įvertinti moksliniai jų pasiekimai ir aktyvi visuomeninė veikla.

https://www.facebook.com/VilniusUniversity

 

 

 

 

Virginija JurenieneVU rektoriaus prof. Artūro Žukausko padėkos įteiktos dviems VU Kauno humanitarinio fakulteto profesorėms: tarptautinių ryšių prodekanei Jadvygai Krūminienei (už ilgametį darbą fakulteto tarybos sekretorės pareigose) ir Virginijai Jurėnienei iš Filosofijos ir kultūros studijų katedros (už ištikimybę Alma Mater ir sąžiningą darbą, svarų indėlį universiteto veikloje bei fakulteto vardo garsinimą).

 

 

Šventėje buvo pagerbti ir magistrantūros studijų absolventai, kurių studijos ir mokslinė veikla įvertinta Magna cum laude diplomais, taip pat studentai, aktyviai dalyvavę mokslinėje ir visuomeninėje veikloje.
Garbingais apdovanojimais įvertinti šie VU KHF magistrai ir bakalaurai:   

IMG 2715Laura Markūnaitė (Marketingas ir prekybos vadyba), Gabija Mekionytė (Verslo administravimas), Ignas Mikalauskas (Tarptautinio verslo vadyba), Gabrielė Navikaitė (Lietuvių literatūra), Ieva Vaičiulytė (Apskaita, finansai ir bankininkystė), Aušra Andrė Stonytė (Meno vadyba) ir Kristina Dapkutė bei Laura Bleizgytė (abi iš Kultūros vadybos studijų programos).

Sveikiname! Didžiuojamės visais, garbingai atstovaujančiais Vilniaus universitetui Kaune.

 

 

Jadvyga Kruminiene

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku