×

Klaida

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerijos/stovykla_2014 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder galerijos/stovykla_2014 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

vukhf fuksu stovykla 7Fakulteto Studentų atstovybė (VU KHF SA) kviečia 2014 m. įstojusius į Vilniaus universiteto Kauno humanitarinį fakultetą susitikti tradicinėje „Fuksų stovykloje“, kuri vyks rugpjūčio 22-24 dienomis sodyboje „Rojaus kampelis“.

 

 

 

 

 

 

vukhf fuksu stovykla 2014Pasak stovyklos organizatorių, tai geriausia galimybė vasarai bėgant į pabaigą susipažinti su būsimaisiais kurso ir grupės draugais, įsijungti į fakulteto bendruomenę ir pirmą kartą gyvai pabendrauti su dėstytojais ir fakulteto dekanu. Stovykloje, kurios šūkis skelbia, kad „Rojaus kampelis“ – vieta, kur draudžiamas trimitas“, pirmakursių laukia ne tik daugybė linksmybių ir žaidimų. Stovyklą organizuojantys SA atstovai tikina, kad  jos metu netruks galimybių labai daug sužinoti ir apie VU Kauno humanitarinį fakultetą, ir apie visą Vilniaus universitetą.

Organizatoriai pasirengę atsakyti į visus pirmakursių klausimus, taip pat pasidalinti savo studentiškomis patirtimis ir supažindinti su įvairia popaskaitine veikla universitete.

„Studentų atstovybės misija stovyklos metu – supažindinti pirmakursius su studijų VU KHF tvarka, kad rugsėjis netaptų jiems galvos skausmu“, – juokauja fakulteto SA prezidentas Domas Varanauskas. Jo manymu,  „fuksų“ stovykla turėtų būti nepakartojamo laiko ir nerealių įspūdžių kupinas savaitgalis. Domo vadovaujami fakulteto studentų atstovybininkai įsitikinę, kad tokia stovykla yra tiesiog būtina pirmakursiams. Todėl savo jauniausiems kolegoms jie sako: „Nedvejokite, dalyvaukite! Čiupkite būtiniausius daiktus, geriausią nuotaiką ir registruokitės į „Fuksų stovyklą‘2014“!

Registracija į stovyklą: https://docs.google.com/forms/d/1Z-moCSuE0jVEKBsXpwph-Ys6B-mMz6dcCF_hHLK3BKg/viewform .

Visais papildomais klausimais galima kreiptis į VU KHF SA:

{galerija}galerijos/stovykla_2014{/galerija}

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku