Vienas iš strateginių Vilniaus universiteto tikslų  – aukštos kokybės studijos, orientuotos į pasaulines tendencijas, šalies ir tarptautinės darbo rinkos poreikius. VU Kauno humanitariniame fakultete vykdomų studijų programų analizė rodo, kad esama problemų, kurių neįmanoma išspręsti naudojant senuosius ugdymo ir mokymosi būdus. Siekdama taikyti efektyvius studijų metodus ir didinti studijų kokybę bei pasitenkinimą jomis fakulteto administracija besidomintiems ugdymo psichologija ir savęs pažinimu suteikia nemokamą galimybę išklausyti santykių efektyvumo didinimo eksperto patarimų.

Lapkričio 25 d. (antradienį) 11.30 val. (7 auditorijoje) kviečiame dėstytojus ir studentus į seminarą - diskusiją ,,Dėstytojo ir studento santykiai – ugdymo pagrindas“, kurio vedėjas –  Vytautas Gaidamavičius.
V. Gaidamavičius yra harmoningos asmenybės treneris, turintis virš 15 metų vadovavimo ir 10 metų mokymo bei konsultavimo patirtį, stažavęsis ir kėlęs kompetencijas JAV, Skandinavijos šalyse ir kitur. Praktikuoja įvairias Rytų kultūrų meditacijas, koncentracijas bei kitas technikas, taiko šiuos principus savo gyvenime ir versle.


Fakulteto administracija kviečia seminare  ,,Dėstytojo ir studento santykiai – ugdymo pagrindas“aktyviai dalyvauti kiekvienos katedros atstovus ir Studentų atstovybės narius. Pasak VU KHF dekano doc. K. Driaunio, būtent dėstytojų ir studentų nuomonė apie įvykusį seminarą padės įvertinti, ar tokio pobūdžio renginiai yra aktualūs mūsų akademinei bendruomenei.

Kviečiame dalyvauti.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku