vukhf zygeiviu klubasJeigu nesi tingus ir nuobodus, šok į žygeiviškus batus!

Tik tas, kas sukorė keliasdešimt  kilometrų pėsčiomis, kabino laužu kvepiančią košę iš katiliuko ir miegojo po žvaigždėtu dangumi, gali įvertinti, koks gėris yra žygeivystė. Nes žygeiviui svarbiausia – ne šaldytuvas, minkšta pagalvė ir lova, o dar nepažinti toliai aplinkui. Kad sužinotum, kas iš tiesų esi pats ir ko vertas tavo draugas, – pakviesk jį bendriems žygiams po Lietuvą ir ne tik.

„Aš keliauju todėl, kad tai yra labai smagu. Niekada negali žinoti, kur nuves žygio vadas ir ką jis parodys (galima sakyti,  eini nežinia kur J). Esu išmaišęs nemažai Lietuvos ir dalį Europos – Slovakiją, Lenkiją, Čekiją, Šveicariją, Italiją, Gruziją ir kt. Mačiau daug dalykų,  patyriau dar daugiau. Man  smagiausia, kad šiose kelionėse išmokau gyventi kitaip, atradau ir geriau pažinau save. Dabar tai siūlau ir jums.“ –  sako Girvydas, žygeiviško judėjimo VU KHF pradininkas, ir kviečia bendraminčius į pirmąjį susitikimą.

Kovo 4 d.  (trečiadienį) 18 val. IV auditorijoje laukiame visų, kurie pasiryžę tapti bedražygiais. Savo patirtimis ir įspūdžiais iš daugybės žygių dalinsis VU ŽK (Vilniaus universiteto Žygeivių klubo) atstovai. www.zygis.vu.lt, www.facebook.com/zygeiviai.

Ateikite pasiklausyti prisiekusių žygeivių!

                                                                                      VU KHF Žygeivių klubo steigėjai

vukhf ZYGEIVIAI

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku