today translationsKovo 23 – 25 dienomis fakultete viešės tarptautinį pripažinimą pelniusios įmonės „Today Translations“ vadovai Jurga Žilinskienė  ir David Clark. Viena sėkmingiausių Londono vertimo kompanijų „Today Translations“specializuojasi vertimų, projektų valdymo ir verslo konsultavimo srityse.

Į mūsų fakultetą pagal Erasmus neakademinių vizitų programą atvykstantys svečiai iš Londono parengė paskaitų ciklą studentams:

Kovo 23 d. (pirmadienį) 9.45 val. prof. V. Gronsko aud.

  • Ar turite savybių tapti verslininku? Koks lyderis esate: demokratiškas, konsultuojantis ar engėjiškas?/Do you have what it takes to become an entrepreneur? Are you a democratic, consultative or oppressive leader?

Kovo 24 d. 9.45 val. ir 11.45 val. prof. V. Gronsko aud.

  • Inovacija ne imitacija. Naujoji kompiuterines technologijas gliaudanti superherojų karta. Įžvalgos į moksliukų ir ne moksliukų gyvenimą./ Innovation not imitation. The new generation of tech-savvy superheroes. Decoding the lives of geeks and non-geeks.

Kovo 25 d.  9.45 val. prof. V. Gronsko aud.

  • Jūsų ateities vizija. Ar esate pasirengę konkuruoti ir laimėti globaliose lenktynėse? 8 paslaptys leisiančios praplėsti jūsų karjeros galimybes./Your future. Are you equipped to compete and win in the global race? 8 magical secrets to career acceleration.

Nepraleiskite progos susitikti su tikrais tarptautinio verslo žinovais ir IT entuziastais, savo paslaugas teikiančiais žymiausioms pasaulinėms kompanijoms ir net karališkųjų šeimų nariams!

Kviečiame gyvai susipažinti su žaviomis ir daug pasiekusiomis asmenybėmis, kurios pasirengusios geranoriškai ir smagiai dalytis savo veiklos patirtimis su studentais ir dėstytojais.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku