LSUVU Kauno fakultetas, Universitetų konsorciumo (UNIKON) pagrindu bendradarbiaudamas su Lietuvos Sporto universitetu, pradeda vykdyti sveikatinimo programą, kurios tikslas – sveikatos stiprinimas per fizinį aktyvumą ir taisyklingą mitybą. Padedant specialistų komandai VU KnF administracijos darbuotojus ir dėstytojus kviečiame lankyti šiuos užsiėmimus: baseiną, treniruoklių salę (visapusiška trenerių ir mitybos specialistų pagalba), aerobiką ir funkcines treniruotes, šiaurietiško ėjimo treniruotes su išvykomis į žygius, Tai či ir kt.. Dalyvaujantys treniruotėse  įgis galimybę prisijungti prie interaktyvių vaizdo treniruočių ir mankštų darbo vietoje portalo. 

Visi užsiėmimai nemokami. Norinčius pradėti sportuoti VU KnF administracijos darbuotojus ir dėstytojus kviečiame kreiptis į VU KnF Sporto ir sveikatingumo koordinatorių Deividą Plerpą el. paštu:  arba mob. tel. 8641 93303.

Studentams dėl dalyvavimo veiklose kreiptis į VU KnF Studentų atstovybės prezidentą Justą Pauliką el. paštu:  , mob. tel. 8641 37210. 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku