NordplusBaigiamasis Nordplus Horizontal finansuojamo projekto „New Strategies for Working Life“ (projekto Nr. NPHZ-2014/10017) susitikimas vyko 2016 m. balandžio 25-27 d. VU Kauno humanitariniame fakultete.

Partneriai iš Bifrösto universiteto (Islandija), Talino universiteto Haapsalu kolegijos, Talino kolegijos, Kuressaare regioninio mokymo centro (Estija), Turku kolegijos (Suomija) ir Vilniaus kolegijos (projekto koordinatoriai) per susitikimą aptarė projekto rezultatus – gerosios praktikos atvejus ir iš institucinių klaidų išmoktas pamokas šešiomis projekto temomis: profesinę praktiką, tarybų veiklą, karjeros konsultacijų paslaugas, alumni veiklą, projektines ir tarnavimo visuomenei veiklas, į kurias įsitraukę projekte dalyvaujančių šalių institucijos apskritai ir projekto institucijos konkrečiai. Informaciją šiomis temomis projekto partneriai sistemino viso projekto metu 2014-2016 metais, o atvejai ir patarimai mokslo vadybininkams bus publikuoti interaktyvioje e. knygoje 2016 m. vasaros pabaigoje.

Susitikimo metu VU Kauno humanitarinio fakulteto atstovai aptarė tolimesnio bendradarbiavimo galimybes meno ir kultūros vadybos studijų srityse. Su partneriais iš Bifrösto universiteto aptartos galimybės kurti kitus Nordplus  Horizontal ir Erasmus strateginių partnerysčių – tarpsektorinio bendradarbiavimo projektus. Vieną iš vakarų svečiai su entuziazmu įsijungė ir į fakulteto etnografinio ansamblio „Uosinta“ programą, kurios šokiai jiems leido patirti Lietuvos etnografinių regionų kultūros ypatumus.

                                                                                      Doc. dr. Raminta Pučėtaitė

                                                                                      Filosofijos ir kultūros studijų katedra

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku